Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Εταιρικό προφίλ

Καλώς ήρθατε στο Fortsa!

Το www.fortsa.gr, είναι κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου και φορτσάρει δυναμικά να γίνει η πρώτη σας επιλογή για την αγορά ηλεκτρικών ειδών και ειδών τεχνολογίας.

Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με χαμόγελο είναι εδώ ώστε να σας παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και ενημέρωση για έξυπνες και συμφέρουσες αγορές.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Θεωρώντας ότι είναι πολύ σημαντική η άμεση εξυπηρέτηση σας, φροντίζουμε να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στις αποθήκες μας. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο ή που δεν υπάρχει στο www.fortsa.gr, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 09:00 - 14:30 

 Τρίτη - Πέμπτη  - Παρασκευή  09:00 - 14:00  &  17:00 - 20:30

Σημαντική υποσημείωση: Το Fortsa.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων. Λειτουργεί 24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Δεν λειτουργεί ως φυσική έκθεση προϊόντων. Μπορείτε κατόπιν συνεννόησης, να κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στο ωράριο λειτουργίας από την Ελ.Βενιζέλου 4 ,Διαβατά (υπόγειο γραφείο).

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στις αγορές σας, επικοινωνήστε με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών στο 2310 574-888 στα πλαίσια του ωραρίου που αναγράφεται παραπάνω.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση : 2310574888

Mob / Viber messages: 6980261713


Fortsa
Για παραγγελίες άνω των 250€ εντός Θεσσαλονίκης

Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Ασφαλείς Online Συναλλαγες μέσω Eurobank με Visa ή Mastercard

BRAND & CLIENTS