Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Hitachi RAK-25RPB/RAC-25WPB - Performance inverter 9.000btu/h

 • έκπτωση 36%

Περισσοτερες Οψεις

Hitachi RAK-25RPB/RAC-25WPB - Performance inverter 9.000btu/h

Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Κωδικός: 80.090.000

Κανονική Τιμή: 699,00 €

Special Price 449,00 €

Η νέα σειρά κλιματισμού Performance συνδυάζει πρωτοποριακά τεχνολογικά στοιχεία, με μια μοντέρνα σχεδίαση. Εφοδιασμένη με φίλτρα Nano Titanium Wasabiκαθώς και τα νέα τηλεχειριστήρια με πολλές εξαιρετικές λειτουργίες η σειρά Performance ήρθε να απαντήσει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Οι κλιματιστικές μονάδες της σειράς, κατατάσσονται σε ενεργειακές κλάσεις έως Α+++ (warm) στη θέρμανση και ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού HITACHI.

Ενεργειακά και αποδοτικά
Ενεργειακά Αποδοτικά καθώς διαθέτουν υψηλούς δείκτες SEER & SCOP και ενεργειακή κλάση που φτάνει μέχρι και Α++ στην ψύξη και Α+++ (warm) στη θέρμανση. Εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο οικονομική λειτουργία.

Μείωση βακτηριδίων κατά 99%
Όταν τα βακτηρίδια έρχονται σε επαφή με την ανοξείδωτη επιφάνεια, τα μεταλλικά ιόντα προσκολλούνται επάνω τους, αναστέλλοντας έτσι τη δράση τους. Η ύπαρξη βακτηριδίων μειώνεται κατά 99%, εξασφαλίζοντας πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον.

Φίλτρα Wasabi Nano Titanium
Εφοδιασμένα με την τεχνολογία Nano Titanium, τα φίλτρα της σειράς Inverter Performance RΡΒ, προσφέρουν πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αιχμαλωτίζοντας και αδρανοποιώντας βακτηρίδια, μόρια οσμών και ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, τα φίλτρα προσφέρουν αποσμητική δράση και αντιαλλεργική προστασία. Η προσθήκη μικρο-σωματιδίων του φυτού Wasabi, το οποίο είναι γνωστό για την κατασταλτική του ιδιότητα του ενάντια στη μούχλα και στα βακτηρίδια, ενισχύει την καθαριστική δράση των φίλτρων.

Λιγότερη σκόνη και ευκολότερο καθάρισμα
Η ανοξείδωτη επιφάνεια συγκεντρώνει 51% λιγότερη σκόνη σε σχέση με το πλαστικό, ενώ παράλληλα δημιουργεί ελάχιστο στατικό ηλεκτρισμό, που αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες συσσώρευσης σκόνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρείται το κλιματιστικό πιο καθαρό.

Η ανοξείδωτη επίστρωση του προ-φίλτρου προλαμβάνει τη συσσώρευση σκόνης, αλλά παράλληλα διευκολύνει και το καθάρισμα του. Έτσι, το προ-φίλτρο καθαρίζεται εύκολα, απομακρύνοντας σκόνη και άλλα λιπαρά στοιχεία, χωρίς τη χρήση νερού.

Λειτουργία στους -15°C
Τα κλιματιστικά inverter HITACHI λειτουργούν και αποδίδουν ακόμα και στους -15°C. Έτσι, όσο δύσκολος κι αν είναι ο χειμώνας, εσείς ξέρετε ότι τα HITACHI θα σας κρατήσουν ζεστούς.

Αθόρυβη λειτουργία
Η σχεδίαση των στοιχείων της εσωτερικής μονάδας διευκολύνει τη διέλευση μεγαλύτερης ροής αέρα και παράλληλα ελαχιστοποιεί την πίεση και το θόρυβο. Οι συμπιεστές τεχνολογίας 2-cylinder Rotary ελαχιστοποιούν τον κραδασμό και στην εξωτερική μονάδα.

Τεχνολογικά προηγμένο τηλεχειριστήριο
Τα τηλεχειριστήρια της σειράς Inverter RΡB, διαθέτουν διευρυμένες λειτουργίες και περισσότερη πληροφόρηση διαθέσιμη για το χρήστη τους. Στη μεγάλη LCD οθόνη τους μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως η θερμοκρασία του χώρου, η κατανάλωση ενέργειας (του τρέχοντος και του προηγούμενου μήνα, για να γνωρίζετε τι πληρώνετε για ρεύμα) και ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας με δυνατότητα ρύθμισης μέχρι 6 προγραμμάτων ανά ημέρα, Δευτέρα ως Κυριακή. Τέλος διαθέτουν τηλειτουργία ECO που περιορίζει αυτόματα τη μέγιστη τιμή κατανάλωσης ρεύματος για περισσότερη οικονομία.

Λεπτομέρειες

 • Απόδοση Ψύξης btu/h :10580 (3072~8530)
 • Απόδοση Θέρμανσης btu/h :15017 ( 3072~11600)
 • Ενεργειακή κλάση Ψύξης:A++
 • Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης: A+
 • Απόδοση αφύγρανσης l/h :1.4
 • Ψυκτικό υγρό R410A
 • Θόρυβος Εσωτερικής Ψύξης:22/24/33/40
 • Θόρυβος Εσωτερικής Θέρμανσης: 48
 • Θόρυβος Εξωτερικής Ψύξης: 40
 • Θόρυβος Εξωτερικής Θέρμανσης: 48
 • Συμπιεστής Περιστροφικός (Rotary) 
 • Διαστάσεις mm Εσωτερικής :780x 280 x 218
 • Διαστάσεις mm Εξωτερικής :660x530x 278

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργιάς Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 9.000 BTU
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης A+
Συνιστάται για Χώρους (m2) έως 18m2 (9000 BTU)
Κατασκευαστής Hitachi
Χρώμα Λευκό
Εκτίμηση Μεταφορικών

Εισάγετε τον προορισμό σας για να πάρετε μια εκτίμηση μεταφορικών.