Το tablet που μπορεί να αντικαταστήσει την τηλεόραση. Η εντυπωσιακή οθόνη είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές οπουδήποτε, από το γραφείο έως την κουζίνα. Τα ισχυρά του ηχεία προσφέρουν, πραγματικά, καθηλωτικό ήχο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι σας επιτρέπει να κάνετε κινηματογραφικές προβολές σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Lenovo Yoga Tab 3 Pro - Tablet PC - 10" - 4G/WiFi - 64 GB - Google Android 6.0 - Μαύρο

  • Ενσωματωμένος περιστρεφόμενος προβολέας

Το Yoga Tab 3 Pro διαθέτει επαναστατικό, ενσωματωμένο προβολέα που μετατρέπει οποιοδήποτε δωμάτιο σε ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα. Απολαύστε έναν νέο τρόπο παρακολούθησης βίντεο και ταινιών. Χρησιμοποιήστε την περιστρεφόμενη άρθρωση και την εξαιρετικά φωτεινή έξοδο 50 lumen για να προβάλετε μια εικόνα έως 70” (178 εκ.) σε οποιονδήποτε τοίχο ή σε οροφή.

 

  • Καθηλωτικός ήχος

Το Yoga Tab 3 Pro προσφέρει πλούσιο ήχο που παραπέμπει σε κινηματογραφική αίθουσα. Ήχος που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου tablet. Τα τέσσερα μεγάλα, ενσωματωμένα μπροστινά ηχεία JBL και ο ισχυρός, εντυπωσιακός ήχος Dolby Atmos® προσφέρουν δυνατό, καθαρό και δυναμικό ήχο ακόμα και χωρίς ακουστικά!

 

  • Εντυπωσιακά γραφικά

Η ανάλυση QHD του Yoga Tab 3 Pro είναι ιδανική για παιχνίδια και πλούσιο βίντεο που αναδεικνύει τις λεπτομέρειες. Παρέχει επίσης ευκρινή και φωτεινά γραφικά για μια εξαιρετική εμπειρία προβολής, υπό κάθε γωνία ή φωτισμό περιβάλλοντος.

 

  • Επική διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το Yoga Tab 3 Pro συνεχίζει για πολλές ώρες, χάρη στην εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Με έως και 18 ώρες με μία φόρτιση, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο σεζόν της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς συνεχόμενα.

 

  • Τέσσερις τρόποι χρήσης του tablet σας

Πραγματοποιήστε κύλιση σε συνταγές ενώ μαγειρεύετε, παρακολουθήστε τα κοινωνικά σας μέσα ενώ γευματίζετε και δείτε ταινίες ενώ γυμνάζεστε. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του Yoga Tab 3 Pro περιλαμβάνει κυλινδρική μπαταρία και σταντ στερέωσης στο πλάι της συσκευής, που αλλάζει το κέντρο βάρους και επιτρέπει πολλαπλούς τρόπους χρήσης: Hold, Tilt, Stand, και Hang.

 

  • Και εκτός από όλα αυτά, είναι και ανθεκτικό στις σταγόνες νερού

Το Yoga Tab 3 Pro έχει άψογη εμφάνιση, χάρη στο άνετο φινίρισμά του από δερματίνη και τα ανθεκτικά μεταλλικά εξαρτήματα του πλαισίου του. Η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται, ωστόσο, στην ποιότητα των υλικών του: το Yoga Tab 3 Pro διαθέτει, επίσης, πιστοποίηση IP21, που αποδεικνύει ότι είναι ανθεκτικό στις σταγόνες νερού. Έτσι, το νερό δεν θα σας φοβίζει πια!

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Λιανική τιμή 599€