Με την αγορά ενός πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου TWINWashTM η LG προσφέρει μια δωροκάρτα αξίας 150€ για τα καταστήματα INTERSPORT και όφελος 30% στο TWINWashTMMini.

H #LGElectronics (LG) προσφέρει σε κάθε καταναλωτήτη δυνατότητα αγοράςενός πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG TWINWashTMμε δώροκάρτα για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT αξίας 150€ και όφελος 30%στο TWINWashTMMini. Τα προϊόντα TWINWashTMμεγιστοποιούν την ευκολία στο πλύσιμο των ρούχων επιτρέποντας την πλύση και το στύψιμο σε δύο κάδους, ταυτόχρονα.Η προωθητική ενέργεια ισχύει για το χρονικό διάστημα 01-31 Μαρτίου 2018 και για τους εξήςσυνδυαστικούς κωδικούς: FH4G1BCS2 + F8K5XN3, FH495BDN2 + F8K5XN3, FH695BDH2N + F8K5XN3,FH4G1JCS2 + F8K5XN3, FH6G1BCH2N + F8K5XN3.

Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες στην καθημερινότητα τους, η LGδημιούργησε το TWINWash™ το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνονταςτην δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις ταυτόχρονα. Με την ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων, το TWINWash™ μειώνει σημαντικά το χρόνο πλύσης - ολοκληρώνοντας και τους δύο κύκλους πλύσης σε μόλις 49 λεπτά (1).

Μία από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ο κύριος κάδος τουTWINWash™, το TrueSteam™, διαπερνά τα υφάσματα με ατμό για να αποβάλει το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως και τις ζάρες και τις οσμές, φρεσκάροντας τα ρούχα και κάνοντας τα πιο μαλακά. Επιπλέον, το ισχυρό TurboWash™ ελαχιστοποιεί το χρόνο πλύσης χρησιμοποιώντας ισχυρό ψεκασμό με αποτέλεσμα να διασκορπίζεται το συμπυκνωμένο απορρυπαντικό απευθείας στα ρούχα, ενώ χάρη στη λειτουργία Προσθήκη Ρούχων, ο χρήστης μπορεί εκ των υστέρων να προσθέσει στον κύριο κάδο, κατά τη διάρκεια της πλύσης, τα ρούχα που έχει ξεχάσει.

 Επιπλέον, η τεχνολογία6 MotionDirectDrive της LG προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας στα υφάσματα μελιγότερους κραδασμούς και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα, ενώ ο μηχανισμός InverterDirectDrive, διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση καλής λειτουργίας από την γερμανική ένωση VDΕ, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία τους.

Τέλος, η τεχνολογία SmartThinQ™επιτρέπει τη λειτουργία του πλυντηρίου και την παρακολούθηση της πλύσης από απόσταση και την κατανάλωση ρεύματος ανά πάσα στιγμή. Με τη χρήση της Λήψης Προγράμματος, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μία πλήρη γκάμα νέων προγραμμάτων πλύσης καθ' όλη την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου.

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή της δωροκάρτας ο καταναλωτής θα πρέπει να καλέσει μέχρι τις 15 Απριλίου στο Κέντρο Eξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό) 2104800564 (από κινητό), ενώ ο διαγωνισμός αφορά την Ελλάδα.

 Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ :http://www.lg.com/gr

H παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 01/03/2018 μέχρι τις 31/03/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων


[1]Κύριος κάδος (με βάση το μοντέλο 12 κιλών, μισό φορτίο 6 κιλών) Δοκιμή από την Intertek: ο κύκλος βαμβακερών με την επιλογή TurboWash ολοκληρώνεται μέσα σε 49 ± 5% λεπτά.

Μίνι κάδος (με βάση μοντέλο 2kg, μέγιστο φορτίο 2kg) Δοκιμή από το LGLab: ο κύκλος lightsoilολοκληρώνεται μέσα σε 49 λεπτά.