Σου αρέσει να μαγειρεύεις με σκεύη που είναι ταυτόχρονα ευκολόχρηστα και πολύ ανθεκτικά; Τότε θα λατρέψεις τη νέα σειρά της Tefal, Meteor που αντέχει σαν...βράχος!

Σχεδιασμένο για " σκληρή δουλειά", προσαρμόζεται σε κάθε είδους εστία και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους πιάτο χωρίς να σας απογοητεύσει!

Extra-ανθεκτικό χάρη στην επένδυση από πυρόλιθο.

meteor tefal

Έχετε ακούσει για τον πυρόλιθο; Είναι ένα σκληρό ορυκτό που βρίσκεται σε πολλούς τύπους πετρωμάτων, ιδίως στο ηφαιστειακό πέτρωμα. Η Tefal, έχει επιλέξει να ενισχύσει τις επενδύσεις στα τηγάνια Meteor με πυρόλιθο. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση που ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει. Τώρα μπορείτε να τηγανίσετε, να βράσετε, να σιγοβράσετε και να σοτάρετε με μηδενικό άγχος! Και επειδή γνωρίζουμε ότι αγαπάτε την απλότητα, σας κάνει τη ζωή σας ευκολότερη όταν πρόκειται να το πλύνετε. Δεν υπάρχει πλέον κουραστικό πλύσιμο! Έτσι έχετε περισσότερο χρόνο για μαγείρεμα και για να απολαύσετε το χρόνο με την οικογένειά σας. Χάρη στη σειρά Meteor, που μπορεί να είναι τόσο εφευρετική και δημιουργική,  απολαμβάνοντας τέλεια αποτελέσματα κάθε μέρα!