Το Fortsa.gr, δηλώνει επίσημος συνεργάτης της πορτοκαλί επανάστασης!

Οι πορτοκαλί σακούλες "SANITAS Cyclefi" προορίζονται αποκλειστικά για την ανακύκλωση των οικιακών μας απορριμμάτων συσκευασίας (πλαστικό, χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, λευκοσίδηρος).

Κάθε πακέτο περιέχει 5 αυτοκόλλητες μπλε ετικέτες, όπου αναγράφεται ένας κοινός 12ψήφιος κωδικός ενεργοποίησης, ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε συσκευασία. 

Κάνε εγγραφή και σύνδεση στην ιστοσελίδα της  Cyclefi για να καταχωρήσεις το μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης ή κατέβασε το Cyclefi app και σκάναρε ένα QR κωδικό οποιασδήποτε μπλε ετικέτας.

Κάθε φορά που καταχωρείς το μοναδικό 12ψήφιο κωδικό ενεργοποίησης, ξεκλειδώνουν αυτόματα όλες οι διαθέσιμες προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. 

Επιλέγεις ποιες προσφορές σε ενδιαφέρουν και λαμβάνεις άμεσα το μοναδικό κωδικό εξαργύρωσης της κάθε προσφοράς.

Τώρα με κάθε συσκευασία με σακούλες απορριμμάτων SANITAS Cyclefi, μπορείς εύκολα και απλά να γλιτώσεις τουλάχιστον 100€, πραγματοποιώντας τις αγαπημένες σου αγορές, από τους συνεργάτες μας.

Δείξε το μοναδικό κωδικό εξαργύρωσης της κάθε προσφοράς στο κατάστημα της αγαπημένης σου επιχείρησης ή απλά πληκτρολόγησε τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο του eshop.

Κάθε φορά που η πορτοκαλί σακούλα γεμίζει, τοποθέτησε στο κορδόνι της μία μπλε αυτοκόλλητη ετικέτα. 

Αν έχεις κατεβάσει το Cyclefi Αpp, σκάναρε τον QR κωδικό της ετικέτας που τοποθετείς στη σακούλα.

Με κάθε σκαναρισμένη ετικέτα:

  1. Καταμετράς τις σακούλες που ανακυκλώνεις
  2. Στηρίζεις επιλεγμένες κοινωνικές και συλλογικές δράσεις
  3. Κερδίζεις άμεσα ένα επιπλέον κουπόνι

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

Οι χρήστες της υπηρεσίας μας έχουν συνολικά: 

  • Απομακρύνει 2455Kg αποριμμάτων απο τις χωματερές
  • Εξοικονομήσει  2533€ από τα καθημερινά τους έξοδα
     

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η συμμετοχή σου στην υπηρεσία μας αυξάνει έμπρακτα το θετικό οικολογικό αποτύπωμα των Cyclefiers και προστατεύει καθημερινά τον πλανήτη μας!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ

Κάθε φορά, 3 συλλογικές και κοινωνικές δράσεις υποστηρίζονται απευθείας από τη κοινότητα της εφαρμογής, μέσα από μια διαδικασία online ψηφοφορίας. Όταν επιτευχθεί ο κοινός στόχος των Cyclefiers, τότε κάθε δράση λαμβάνει αντίστοιχα μέρος των εσόδων.

Δες περισσότερα εδώ: https://www.cyclefi.com/