Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

10 χρόνια εγγύηση στους κινητήρες inverter speed motor και speed motor

23 Δεκ 2019 4:54:44 μ.μ. | Νέα | από Fortsa gr

Κινητήρες Inverter Speed Motor και Speed Motor

Η Bosch, η Νο 1 Μάρκα στην Ευρώπη στις Μεγάλες Οικιακές Συσκευές* είναι διαρκώς δίπλα σας.

Είμαστε στο πλευρό σας για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία της Bosch και στην κατηγορία των οικιακών συσκευών ψύξης.
Με πρωταρχικό στόχο να παράγει προϊόντα που μπορούν να παρακολουθούν, να εξελίσσονται και να ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και κριτήρια του σύγχρονου καταναλωτή, η Bosch καταφέρνει να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά και στην κατηγορία της ψύξης των οικιακών συσκευών.

Εύκολα, με τέλειο αποτέλεσμα, ειδικά για εσάς που επιζητάτε το καλύτερο.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές σχεδιάζει και σας προτείνει ψυγειοκαταψύκτες με υψηλή ποιότητα, σχεδιαστική κομψότητα και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο. Ειδικά, οι συσκευές ψύξης που διαθέτουν τους πρωτοποριακούς κινητήρες Inverter Speed Motor και Speed Motor της Bosch μπορούν και ικανοποιούν ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας. Πώς; Εύκολα.

Οι συγκεκριμένοι κινητήρες χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν ότι οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch που τους διαθέτουν, δεν είναι απλά πιο αθόρυβοι, πιο ανθεκτικοί, αλλά και ακόμη περισσότερο ενεργειακά αποδοτικοί. Με απλά λόγια, τα οφέλη που σας προσφέρουν είναι ακόμη περισσότερα:
• Μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής σας
• Ανθεκτικότητα
• Υψηλή απόδοση
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
• Αθόρυβη λειτουργία

Είναι οικιακές συσκευές Bosch, άρα εγγυημένα στην κορυφή για μια ζωή.

Ισχυρή απόδειξη για το γεγονός αυτό, αποτελεί η έμπρακτη παροχή 10 χρόνων εγγύησης σε κάθε συσκευή ψύξης της μάρκας που είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα Inverter Speed Motor & Speed Motor της Bosch.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη νέα σας συσκευή και τα μοναδικά πλεονεκτήματά της για ακόμη περισσότερο χρόνο. Γνωρίστε από κοντά τους νέους κινητήρες της Bosch και αποκτήστε τώρα έναν ψυγειοκαταψύκτη Bosch με κινητήρα Inverter Speed Motor & κινητήρα Speed Motor.
Για φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο, για μια συσκευή ψύξης που αντέχει περισσότερο, για την ποιότητα που αναζητάτε. Για εσάς.

Ποιότητα στην πράξη, μέγιστη αποδοτικότητα, υψηλή τεχνολογία. Αυτή είναι η Bosch στην κατηγορία της ψύξης. Σε συνεχή εξέλιξη και πρόοδο. Εγγυημένα δίπλα σας κάθε στιγμή, σε κάθε ανάγκη.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.bosch-home.gr/texnologia-bosch/inverterspeed

 

BOSCH

Speed Motor

KGF49SM30

KGN49XI30

KGN56HI3P

KGN56AI30

KGD56XI3A

KGN46LB30

KGN46XL30

KGN39AI35

KGN39VI36

KGN39VW35

KGN39IJ3A (Vario Style)

KGN36XI35

KGN36VL35

KGN36IJ3A (Vario Style)

KGN39VL35 (BOSCH PLUS)

KGN56XL30 (BOSCH PLUS)

 

 

BOSCH

Inverter Speed Motor

KGN39VL45

KGN39XI46

KGN39AI45

KGN39IJ4A (Vario Style)

KGN49XI40

KGF49SB40

 
Ισχύει 

Σχόλια

Υποβολή Σχολίου
* Υποχρεωτικά Πεδία

BRAND & CLIENTS