Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

ΟΕΜ Σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος 100X70cm 30875

  Περισσοτερες Οψεις

  ΟΕΜ Σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος 100X70cm 30875

  Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

  Κωδικός: 30875

  8,00 €

  Αποθηκεύστε εύκολα και γρήγορα, ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια, μειώνοντας μέχρι και 75% το χώρο που καταλαμβάνουν στη ντουλάπα σας.

  Λεπτομέρειες

  Αποθηκεύστε εύκολα και γρήγορα, ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια, μειώνοντας μέχρι και 75% το χώρο που καταλαμβάνουν στη ντουλάπα σας.

  Εύκολη αποθήκευση των ρούχων σας με 75% εξοικονόμηση χώρου !

  Για να αποθηκεύσετε εύκολα και γρήγορα, ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια, μειώνοντας το χώρο που καταλαμβάνουν στη ντουλάπα σας.
  Τα βάζετε στις ειδικές σακούλες και με τη χρήση της ηλεκτρικής σας σκούπας αφαιρείτε τον αέρα και τις σφραγίζετε.

  Ιδανικές για προστασία από σκόνη, σκόρο και υγρασία.

  Είναι η εποχή που «σηκώνετε» τα χαλιά, μαζεύετε τα χειμωνιάτικα ρούχα για να κατεβάσετε τα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά και διπλώνετε τις χοντρές κουβέρτες και τα παπλώματα για να τα βγάλετε από τη μέση. Επίσης είναι η εποχή που ετοιμάζεστε για τις πασχαλινές σας διακοπές στο χωριό και πρέπει να πάρετε μαζί σας κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια για όλη την οικογένεια, συν όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και ότι άλλο θα χρειαστείτε, που για να τα χωρέσετε στο αυτοκίνητο θα έπρεπε να έχετε μίνι βαν ή στην καλύτερη φορτηγό μετακόμισης.

  Το μόνο που χρειάζεστε είναι η ηλεκτρική σας σκούπα. Βάζετε στην ειδική σακούλα από ρούχα, μέχρι μαξιλάρια και μετά με την ηλεκτρική σκούπα αφαιρείτε από την τρύπα τον αέρα δημιουργώντας κενό αέρα που μειώνει τον όγκο της σακούλας και στη συνέχεια τη σφραγίζετε. Έτσι τα ρούχα σας ή ότι άλλο έχετε βάλει μέσα κλείνεται αεροστεγώς, προστατευμένο ιδανικά από σκόνη, υγρασία και ενοχλητικά ζωύφια όπως ο σκόρος που καταστρέφει τα πάντα.

  Με τις σακούλες κενού αέρος μειώνετε στο μισό το χώρο που καταλαμβάνουν όσα αποθηκεύετε στην ντουλάπα, ή άλλους χώρους και αυτά που θέλετε να χωρέσετε στη βαλίτσα ή το αυτοκίνητό σας όταν προετοιμάζεστε για μεγάλο οικογενειακό ταξίδι.

  Χαρακτηριστικά

  Κατασκευαστής OEM
  Χρώμα Διάφανο
  Εκτίμηση Μεταφορικών

  Εισάγετε τον προορισμό σας για να πάρετε μια εκτίμηση μεταφορικών.