Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!
Το Lacto Soy Mild Peeling Bubble Cleanser (180ml) από τη SOME BY MI είναι ένα καθαριστικό σε μορφή gel-to-foam που δημιουργεί αφρό κατά την εφαρμογή, βοηθώντας στη βαθιά καθαριότητα της επιδερμίδας και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου.
Συστατικά και Δράση
Lacto Soy Complex: Συνδυασμός γαλακτικών και σόγιας που βοηθά στον καθαρισμό του σμήγματος και των ρύπων, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Konjac: Φυσικό συστατικό που υποστηρίζει την απολέπιση και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.
Aqualose™: Συστατικό ενυδάτωσης που συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας, ιδανικό για δέρμα που παρουσιάζει ξηρότητα.
Τρόπος Χρήσης
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνό δέρμα.
Κάντε μασάζ για να δημιουργηθεί ο αφρός.
Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Οφέλη
Αφαιρεί αποτελεσματικά σμήγμα, ρύπους και μαύρα στίγματα.
Ενυδατώνει την επιδερμίδα, αποφεύγοντας την ξηρότητα.
Υποστηρίζει την αποκατάσταση της λείας υφής της επιδερμίδας, κάνοντάς την πιο απαλή και λαμπερή.
Είναι ιδανικό για χρήση καθημερινά, προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενυδάτωση, ενώ προστατεύει τη φυσική ισορροπία του δέρματος.
Brand | Some by mi |
---|---|
Χρώμα | Λευκό |
Εισάγετε τον προορισμό σας για να πάρετε μια εκτίμηση μεταφορικών.